X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zmiana czasu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie? Jutro zmierzyć pol godz pozniej i w poniedzialek pol godz pozniej?

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmierzyłam o 7:30 , czyli na wczorajszy czas 6:30 :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja normalnie mierze o 6.
    Dzis nastawilam na 6:30 (w telefonie czas sam sie zmienil), czyli to wyszla chyba 5:30 czasu wczorajszego, tak?
    To jutro nastawie na 6, czyli wyjdzie wczorajsza 5.
    Matko :P

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No , ja dziś też tak liczyłam wstecz :D Bo zawsze mierze o 7 , ale pomyślałam że jak zmierze o 7 nowego czasu to za wczesnie bedzie na stary :-D dlatego dorzuciłam 30min :-D
    Ps. Mierzyłam o czasie wcześniejszym niż zwykle ( o te 30min) i zaobserwowalam ze wtedy jest wyższa temperatura :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 11:33

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • ciasteczkowy potwór Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze mierze o 6 rano, dzisiaj zmierzylam o 7 czyli na stary czas dalej 6 :) od nowego cyklu wrócę znowu do 6

" Nigdy nie mów nigdy"
    f2w3dqk3ff0nea4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoc do godz 8:00 nie ma roznicy czy zmierzy sie o 5 czy 6 rano - jak sie spi tempka nie powinna sie duzo wahac... czytalam tylko wypowiedzi innych dziewczyn na ten temat, a ile jest w tym prawdy? takze ja po zmianie czasu (zegar sam sie mi przestawil w nocy) zbudzilam sie co prawda o innej godzinie - i nie bede zmieniac tempki, zostawiam taka jaka mi wyszla juz po zmienionym czasie :)

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmierzyłam o nowym czasie...do godz 12 nawet nie wiedziałam, że taka zamiana czasu jest :)

Idgie lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ