X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 10 testów negatywnych ...
Odpowiedz

10 testów negatywnych ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewelina3487 Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki! Ostatnia miesiączkę miałam 20 października i jak do tej pory nic. 25 listopada miałam ciemno brązowe plamienia które trwały moze 3 dni... przez ostatnie 2 tyg zrobiłam 10 jak nie wiecej testów i wszystkie negatywne. Testy z porannego moczu. Jutro mam wizytę u lekarza. Jak myślicie, przy tylu negatywach jest szansa ze jestem w ciąży ? Dzisiaj od rana kłuje mnie w prawej stronie brzucha obok pępka :/

Ewelina3487
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko Ja też robiłam z 10 testów i niektóre były pozytywne , potem znów negatywne sama nie wiedziałam czy w ciąży jestem , najlepiej to idź na betę według mnie beta jest bardziej wiarygodna niż te testy ciążowe ;) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:09

• Ewelina3487 Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ciąży byłaś tak ?:) ale widzisz u mnie wszystkie negatywne, różne marki.. nawet te za 15(!) euro niby mega czule i to samo. Mieszkam za granica i muszę mieć skierowanie na cokolwiek :/ ale jutro ginekolog i wkoncu aie dowiem..

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Ewelina3487
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewałam że jestem w ciąży @ już mi się długo spóźniała ;) .Poszłam do gina to nic nie widział prócz pęcherzyka ciążowego , a wtedy był jak na moje oko 5 tc kazał zrobić dwa razy betę i obie były pozytywne , poszłam do mojego gina ponownie w 7/8 tc i widziałam już maleństwo ;) . I jestem obecnie w 24 tc , jest to 6 msc :*:*:*:*:* . Koniecznie daj znać co ginekolog Ci powiedział , trzymam kciuki , a ja myślałam że w PL mieszkasz ;) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 21:42

• Ewelina3487 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Doktor zbadał mnie dokładnie i powiedział ze nic tam nie widzi ... macica jest czysta a jajniki wyglądają tak jak powinny. Kazał mi poczekać do konca świat a jak miesiączka dalej sie nie pojawi wykupić leki na wywołanie i brać je przez 5 dni.. nie wiem co o tym myślec :/ dostałam także skierowanie na bete( nalegałam hehe zeby byc pewna ) jutro rano jadę i zrobię.. chociaz teraz to watpię ze cokolwiek z tego bedzie

Ewelina3487
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ale myślę, że po takim czasie i tylu testach, wizycie u lekarza nie ma co robić sobie nadziei... Takie cykle się zdarzają i wcale nie oznaczają ciąży chociaż oczywiście życzę Ci jak najlepiej.

Natka88 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w między Czasie Ewelinko , zrób tą betę i zobacz czy przyrasta , może tak być choć nie musi że ciąża jest bardzo wczesna , i jeszcze nic nie widać , trzymam mocno kciuki za pozytywną betę ;) .

• Ewelina3487 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam :) dla mnie to nie koniec świata. Dopiero co rozpoczęłam starania i myslalam ze sie udało :P niestety organizm lubi płatać figle :) tak czy siak zrobię betę zeby juz o tym nie myślec, A MOZE JEDNAAAK :P

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Ewelina3487
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ