10 testów negatywnych ...
-
Witam kobietki! Ostatnia miesiączkę miałam 20 października i jak do tej pory nic. 25 listopada miałam ciemno brązowe plamienia które trwały moze 3 dni... przez ostatnie 2 tyg zrobiłam 10 jak nie wiecej testów i wszystkie negatywne. Testy z porannego moczu. Jutro mam wizytę u lekarza. Jak myślicie, przy tylu negatywach jest szansa ze jestem w ciąży ? Dzisiaj od rana kłuje mnie w prawej stronie brzucha obok pępkaEwelina3487
-
nick nieaktualnyEwelinko Ja też robiłam z 10 testów i niektóre były pozytywne , potem znów negatywne sama nie wiedziałam czy w ciąży jestem , najlepiej to idź na betę według mnie beta jest bardziej wiarygodna niż te testy ciążowe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:09
-
I w ciąży byłaś tak ? ale widzisz u mnie wszystkie negatywne, różne marki.. nawet te za 15(!) euro niby mega czule i to samo. Mieszkam za granica i muszę mieć skierowanie na cokolwiek ale jutro ginekolog i wkoncu aie dowiem..
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Ewelina3487 -
nick nieaktualnyPodejrzewałam że jestem w ciąży @ już mi się długo spóźniała .Poszłam do gina to nic nie widział prócz pęcherzyka ciążowego , a wtedy był jak na moje oko 5 tc kazał zrobić dwa razy betę i obie były pozytywne , poszłam do mojego gina ponownie w 7/8 tc i widziałam już maleństwo . I jestem obecnie w 24 tc , jest to 6 msc :*:*:*:*:* . Koniecznie daj znać co ginekolog Ci powiedział , trzymam kciuki , a ja myślałam że w PL mieszkasz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 21:42
-
Jestem po wizycie. Doktor zbadał mnie dokładnie i powiedział ze nic tam nie widzi ... macica jest czysta a jajniki wyglądają tak jak powinny. Kazał mi poczekać do konca świat a jak miesiączka dalej sie nie pojawi wykupić leki na wywołanie i brać je przez 5 dni.. nie wiem co o tym myślec dostałam także skierowanie na bete( nalegałam hehe zeby byc pewna ) jutro rano jadę i zrobię.. chociaz teraz to watpię ze cokolwiek z tego bedzieEwelina3487
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje wam dla mnie to nie koniec świata. Dopiero co rozpoczęłam starania i myslalam ze sie udało niestety organizm lubi płatać figle tak czy siak zrobię betę zeby juz o tym nie myślec, A MOZE JEDNAAAK
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Ewelina3487 -