X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 2 trymestr i ciągłe mdłości
Odpowiedz

2 trymestr i ciągłe mdłości

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Jestem w 21 tyg i ciągle wymiotuję boli głowa i kręci się w niej. W pierwszej ciąży też tak miałam i przeszło po pół roku, ale nie korzystałam z żadnych wspomagaczy. teraz miała tabletki na to ale od miesiąca nie biorę ponieważ nie chcę dziecku zaszkodzić. ciągły brak apetytu, nawet głodu nie czuję, gdybym mogła to bym wcale nie jadła. Może macie jakiś pomysł sprawdzone przepisy?

ona32
  • Veruka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak miałam! Żadnych leków nie brałam (zwracałam praktycznie każdy posiłek więc te tabletki i tak by się nie utrzymały), za to stosowałam wszystkie inne możliwe sposoby - nic to nie dało. Mój ginekolog skierował mnie jedynie do szpitala na kroplówki, gdybym już czuła, że nie daję rady. Ostatecznie koło 25 tyg. samo przeszło :) trzymam kciuki, oby szybko Ci przeszło;-)

3i499vvjwdixpa2l.png

iv09f71xe0b0j8js.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ