(6+4) TC od owulacji (4+4 ) - brak serca
-
Hej dziewczyny
Byłam dziś u lekarza, jestem 6+4 tc, ale niestety nie było jeszcze widać serduszka. Lekarz powiedział, że mam się nie martwić i że za tydzień już powinno być widać, ale szczerze mówiąc się martwię, bo wszędzie pisze, że w tym czasie serduszko już powinno bić
Moje cykle są nieregularne (24, 26, 28 dni), więc może owulacja przesunęła się o kilka dni, ale wiadomo, że ciężko się nie stresować…
Czy któraś z Was też tak miała, że serduszko było widoczne dopiero później, a wszystko skończyło się dobrze? 🫶🙏 -
POPROTKA wrote:Hej dziewczyny
Byłam dziś u lekarza, jestem 6+4 tc, ale niestety nie było jeszcze widać serduszka. Lekarz powiedział, że mam się nie martwić i że za tydzień już powinno być widać, ale szczerze mówiąc się martwię, bo wszędzie pisze, że w tym czasie serduszko już powinno bić
Moje cykle są nieregularne (24, 26, 28 dni), więc może owulacja przesunęła się o kilka dni, ale wiadomo, że ciężko się nie stresować…
Czy któraś z Was też tak miała, że serduszko było widoczne dopiero później, a wszystko skończyło się dobrze? 🫶🙏
Jeśli masz nieregularne cykle to faktycznie owulacja mogła się przesunąćjestem również tym przykładem. Ja ogólnie mam ciążę młodszą aż o tydzień. Gdybym była niecierpliwa i poszła na wizytę tak jak JA sobie "wyliczyłam", czyli wg OM poszłabym do lekarza w 6+3. Ale lekarka kazała mi przyjść tydzień później, czyli teoretycznie 7+3. I dobrze, że posłuchałam lekarki, bo gdybym poszła "po swojemu", czyli 6+3 to nic bym nie zobaczyła, bo ciąża była dopiero 5+3...
Także nie martw się, wiem, że czekanie męczy, ale jeśli wszystko wygląda dobrze na ten czas to za tydzień powinno być pikające serduszkomoże Twoja ciąża jest w okolicach końcówki 5 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 12:49
-