X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne a może by tak jeszcze dziewczynke?
Odpowiedz

a może by tak jeszcze dziewczynke?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:) jestem mama dwóch chłopców - 9-cio latka i 19 miesięcznego urwisa. W październiku skończę 39 lat i zastanawiam się czy nie zdecydować się jeszcze postarać sie o dziewczynkę, lub trzeciego chłopczyka. Może jest tu jakaś mama trójeczki lub w trzeciej ciąży?

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mamadomina :) Ja mam trójkę dzieci , synek 11 lat córeczka 5 , druga 4 , ja to mam 29 lat czwartą ciążę poroniłam w czerwcu tego roku , ale nie zamierzam się poddawać , moja droga to już wasza decyzja jak tak z mężem postanowiliście , to nie ma na co czekać i trzeba pracować nad starankami :) , moja mama miała 40 lat jak urodziła się moja najłodsza siostra :) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:14

Mamadomina lubi tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Szczęśliwa Mamusiu:) Zdecydowanie podnioslaś mnie na duchu. Trzymam kciuki mocno za Twoje starania.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za tak miłe słowa :) , dziękuję za kciukasy trochę mi te starania czasu zajmą dopiero na jesieni ruszamy pełną parą , jeszcze nie byłam na wizycie kontrolnej po zabiegu u mojej gin , niestety muszę odczekać trzy miesiące i dopiero wtedy można cosik mysleć , i ja również trzymam kciuki za Ciebie :) .

Mamadomina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ