X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne a może by tak jeszcze dziewczynke?
Odpowiedz

a może by tak jeszcze dziewczynke?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:) jestem mama dwóch chłopców - 9-cio latka i 19 miesięcznego urwisa. W październiku skończę 39 lat i zastanawiam się czy nie zdecydować się jeszcze postarać sie o dziewczynkę, lub trzeciego chłopczyka. Może jest tu jakaś mama trójeczki lub w trzeciej ciąży?

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mamadomina :) Ja mam trójkę dzieci , synek 11 lat córeczka 5 , druga 4 , ja to mam 29 lat czwartą ciążę poroniłam w czerwcu tego roku , ale nie zamierzam się poddawać , moja droga to już wasza decyzja jak tak z mężem postanowiliście , to nie ma na co czekać i trzeba pracować nad starankami :) , moja mama miała 40 lat jak urodziła się moja najłodsza siostra :) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:14

Mamadomina lubi tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Szczęśliwa Mamusiu:) Zdecydowanie podnioslaś mnie na duchu. Trzymam kciuki mocno za Twoje starania.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za tak miłe słowa :) , dziękuję za kciukasy trochę mi te starania czasu zajmą dopiero na jesieni ruszamy pełną parą , jeszcze nie byłam na wizycie kontrolnej po zabiegu u mojej gin , niestety muszę odczekać trzy miesiące i dopiero wtedy można cosik mysleć , i ja również trzymam kciuki za Ciebie :) .

Mamadomina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ