SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Alab Laboratoria ..Prosze o pomoc
Odpowiedz

Alab Laboratoria ..Prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .
    Dziś rano byłam u gin.przyjął mnie poza kolejką i dowiedziałam się ,że jestem w 9 tygodniu ciąży---szok---dał mi skierowanie na badania krwi a ,że byłam na czczo poszłam od razu i nie zerknelam nawet na co mam pobieraną krew . Poprosiłam Pielegniarke o kod online aby zerknac na wynik przez internet.. I zagladam teraz i jest informacja "te badanie nalezy odebrac osobiscie " w poprzedniej ciazy wyniki podgladałam online .Jest to laboratorium Alab .Czy miałyscie taka sytuacje ?? Zwariuje czekac do jutra bo mam czarne myśli ....

201610141756.png
    201802217352.png
  • magda_lena86 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Jeżeli chodzi o alab to osobiście musiałam odebrać
    -wynik grupy krwi
    - wynik na hiv
    - wynik na wzw
    W dalszej ciąży odbierłam też osobiście wynik alloprzeciwciał.
    Reszta byla on-line

gy02c45.png

[*] grudzień 2017
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje może to jest powodem,czekam do jutra i dziekuje za zainteresowanie

201610141756.png
    201802217352.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ