X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Alab Laboratoria ..Prosze o pomoc
Odpowiedz

Alab Laboratoria ..Prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .
    Dziś rano byłam u gin.przyjął mnie poza kolejką i dowiedziałam się ,że jestem w 9 tygodniu ciąży---szok---dał mi skierowanie na badania krwi a ,że byłam na czczo poszłam od razu i nie zerknelam nawet na co mam pobieraną krew . Poprosiłam Pielegniarke o kod online aby zerknac na wynik przez internet.. I zagladam teraz i jest informacja "te badanie nalezy odebrac osobiscie " w poprzedniej ciazy wyniki podgladałam online .Jest to laboratorium Alab .Czy miałyscie taka sytuacje ?? Zwariuje czekac do jutra bo mam czarne myśli ....

201610141756.png
    201802217352.png
  • magda_lena86 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Jeżeli chodzi o alab to osobiście musiałam odebrać
    -wynik grupy krwi
    - wynik na hiv
    - wynik na wzw
    W dalszej ciąży odbierłam też osobiście wynik alloprzeciwciał.
    Reszta byla on-line

gy02c45.png

[*] grudzień 2017
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje może to jest powodem,czekam do jutra i dziekuje za zainteresowanie

201610141756.png
    201802217352.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ