Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Alergia w ciąży - radzimy sobie
Odpowiedz

Alergia w ciąży - radzimy sobie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksa13 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy znane są Wam objawy kichania, łzawiących oczu, wysypek itp.
    Czy któraś z Was cierpi na alergię? Jak sobie radzicie? Czy ktoś ma info od gina czy wolno brać Allertec ? Dzielcie się proszę informacjami jakie sposoby działają.
    Zapraszam do dyskusji :)

Rocznik '81 - Silna alergia, Dyskopatia wielopoziomowa kręgosłupa w odcinku lędźwiowym
    c55fs65g8owjlxa8.png
    16udvfxm6jaz6g99.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj,
    U mnie wystąpiło alergia po mandarynkach i pomarańczach. Wiem,że to nie typowa alergia,ale komuś moze sie przydać. Mimo odstawienia czerwone placki nie zniknęły. Rozmawiałam z moim lekarzem i kazał brac Calcium 3x1 :)

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 20 tygodnia lekarz alergolog i ginekolog pozwolili brać Zyrtec... wapno to standard.. wytrzymałam do 35 tygodnia i zaczęłam brać zyrtec..no ale dodam, że ja mam naprawdę powazną alergię..i astmę..wziewy można barć..ventolin, pulmocort, oxis

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie tylko wapno. Ale mecze sie nieprzecietnie...

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ