ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ
-
Hej, jestem studentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku biologia człowieka. Obecnie realizuję pracę licencjacką na temat aktywności fizycznej a samooceny stanu zdrowia kobiet w ciąży. W ramach badania, które jest częścią mojej pracy, chciałabym prosić Was o udział w wypełnianiu krótkiej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa ,a zebrane wyniki zostaną wykorzystane w formie zbiorowej tylko w celu opracowania naukowego. Będę wdzięczna za poświęcony czas i pomoc. Ankieta jest poniżej.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5Ka6QQK1NRxBzDXwSG5q9-FlkfAdvhSLjz4Mg2hHjCPkvPw/viewform?usp=sf_linkWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia, 17:45
-
ANALIZA STATYSTYCZNA – SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, JAMOVI – ANKIETY, BADANIA
Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Obliczenia w programach Statistica, SPSS, R/RStudio, Excel, Jamovi, PSPP, JASP.
Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.
Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 15 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.
Zapraszam
[email protected]
analiza-statystyczna.prv.pl
-