X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ
Odpowiedz

ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • studMilena Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem studentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku biologia człowieka. Obecnie realizuję pracę licencjacką na temat aktywności fizycznej a samooceny stanu zdrowia kobiet w ciąży. W ramach badania, które jest częścią mojej pracy, chciałabym prosić Was o udział w wypełnianiu krótkiej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa ,a zebrane wyniki zostaną wykorzystane w formie zbiorowej tylko w celu opracowania naukowego. Będę wdzięczna za poświęcony czas i pomoc. Ankieta jest poniżej.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5Ka6QQK1NRxBzDXwSG5q9-FlkfAdvhSLjz4Mg2hHjCPkvPw/viewform?usp=sf_link

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2024, 17:45

• glob Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2024, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANALIZA STATYSTYCZNA – SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, JAMOVI – ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Obliczenia w programach Statistica, SPSS, R/RStudio, Excel, Jamovi, PSPP, JASP.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 15 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

[email protected]
    analiza-statystyczna.prv.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ