X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ
Odpowiedz

ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • studMilena Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem studentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku biologia człowieka. Obecnie realizuję pracę licencjacką na temat aktywności fizycznej a samooceny stanu zdrowia kobiet w ciąży. W ramach badania, które jest częścią mojej pracy, chciałabym prosić Was o udział w wypełnianiu krótkiej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa ,a zebrane wyniki zostaną wykorzystane w formie zbiorowej tylko w celu opracowania naukowego. Będę wdzięczna za poświęcony czas i pomoc. Ankieta jest poniżej.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5Ka6QQK1NRxBzDXwSG5q9-FlkfAdvhSLjz4Mg2hHjCPkvPw/viewform?usp=sf_link

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2024, 17:45

• glob Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2024, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANALIZA STATYSTYCZNA – SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, JAMOVI – ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Obliczenia w programach Statistica, SPSS, R/RStudio, Excel, Jamovi, PSPP, JASP.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 15 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

[email protected]
    analiza-statystyczna.prv.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ