X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ
Odpowiedz

ANKIETA DO PRACY LICENCJACKIEJ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • studMilena Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem studentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku biologia człowieka. Obecnie realizuję pracę licencjacką na temat aktywności fizycznej a samooceny stanu zdrowia kobiet w ciąży. W ramach badania, które jest częścią mojej pracy, chciałabym prosić Was o udział w wypełnianiu krótkiej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa ,a zebrane wyniki zostaną wykorzystane w formie zbiorowej tylko w celu opracowania naukowego. Będę wdzięczna za poświęcony czas i pomoc. Ankieta jest poniżej.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5Ka6QQK1NRxBzDXwSG5q9-FlkfAdvhSLjz4Mg2hHjCPkvPw/viewform?usp=sf_link

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2024, 17:45

• glob Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2024, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANALIZA STATYSTYCZNA – SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, JAMOVI – ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Obliczenia w programach Statistica, SPSS, R/RStudio, Excel, Jamovi, PSPP, JASP.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 15 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

[email protected]
    analiza-statystyczna.prv.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ