X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Badania prenatalne - interpretacja .
Odpowiedz

Badania prenatalne - interpretacja .

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daria9420 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dostałam dzisiaj wyniki badań prenatalnych.
    Proszę pomóżcie mi z interpretacją.
    Link do wyniku

https://files.fm/u/n9f6fhs9d7

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2024, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki są statystycznie idealne. Piszę, statystycznie, bo i badania są statystyczne i żaden lekarz nie da Ci gwarancji, że wszystko jest ok, do dnia porodu, bo nie wszystko widać, ale to, co widać jest super. Ryzyka skorygowane są malutkie, przezierność karkowa też w porządku, PAPPA w porządku, a to dwa największe parametry. Generalnie wygląda to baardzo dobrze :)

Daria9420 lubi tę wiadomość

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ