X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne beta
Odpowiedz

beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,ponoć beta po przekroczeniu pewnego pułapu czy też tygodnia ciąży przyrasta mniej niż 100%? potem 60%? co 4 dni? Jak to jest?bo moja beta 29157 a po 48 godzinach 35638 to jak wkońcu sie liczy?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym etapie ciąży beta jest mało ważna. Teraz tylko usg.
    Twoje wyniki są jak najbardziej ok. Gratulacje

malami91 lubi tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma reguły jak przyrasta na tym etapie. Na pewno już nie warto robić tego badania. Teraz tylko USG, tak jak napisała poprzedniczka :).

• Leira Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    Dziewczyny,ponoć beta po przekroczeniu pewnego pułapu czy też tygodnia ciąży przyrasta mniej niż 100%? potem 60%? co 4 dni? Jak to jest?bo moja beta 29157 a po 48 godzinach 35638 to jak wkońcu sie liczy?

Przy takiej becie to już mogą się cuda dziać, może rosnąć, lub nawet spadać i znów rosnąć. Teraz decydujące jest tylko USG. Po co robisz betę na tym etapie?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png

Wysłany: 30 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dięki dziewczyny,a po co robie,no bo właśnie z tego "stresa"poleciałam i zrobiłam bo tak mówią że ma być przyrost 100 aalbo 60%,mniej wiecej w tym tyg to mialam 1000 bety no iii krwawienie....i nie wiem co mam myśleć,znaczy że serduszko bedzie widać,powinno widać....czyli beta w normie....

hrqo6vgc5gm3uzga.png

Wysłany: 30 listopada 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie że w 6 tyg miałam 1000 bety no i wtedy..ktwawienie...czyli pozostaje usg,no zobaczymy...

hrqo6vgc5gm3uzga.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ