X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne beta
Odpowiedz

beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,ponoć beta po przekroczeniu pewnego pułapu czy też tygodnia ciąży przyrasta mniej niż 100%? potem 60%? co 4 dni? Jak to jest?bo moja beta 29157 a po 48 godzinach 35638 to jak wkońcu sie liczy?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym etapie ciąży beta jest mało ważna. Teraz tylko usg.
    Twoje wyniki są jak najbardziej ok. Gratulacje

malami91 lubi tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma reguły jak przyrasta na tym etapie. Na pewno już nie warto robić tego badania. Teraz tylko USG, tak jak napisała poprzedniczka :).

• Leira Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    Dziewczyny,ponoć beta po przekroczeniu pewnego pułapu czy też tygodnia ciąży przyrasta mniej niż 100%? potem 60%? co 4 dni? Jak to jest?bo moja beta 29157 a po 48 godzinach 35638 to jak wkońcu sie liczy?

Przy takiej becie to już mogą się cuda dziać, może rosnąć, lub nawet spadać i znów rosnąć. Teraz decydujące jest tylko USG. Po co robisz betę na tym etapie?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png

Wysłany: 30 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dięki dziewczyny,a po co robie,no bo właśnie z tego "stresa"poleciałam i zrobiłam bo tak mówią że ma być przyrost 100 aalbo 60%,mniej wiecej w tym tyg to mialam 1000 bety no iii krwawienie....i nie wiem co mam myśleć,znaczy że serduszko bedzie widać,powinno widać....czyli beta w normie....

hrqo6vgc5gm3uzga.png

Wysłany: 30 listopada 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie że w 6 tyg miałam 1000 bety no i wtedy..ktwawienie...czyli pozostaje usg,no zobaczymy...

hrqo6vgc5gm3uzga.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ