X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta HCG po owulacji
Odpowiedz

Beta HCG po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mantis2 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2023, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!, chciałabym zapytać - czy któraś z Was robiła testy beta hcg 6 dni po owulacji?
    W maju miałam poronienie - początek 8 tygodnia, puste jajo.
    Dostałam miesiączkę 28 maja, 10 czerwca (chyba) miałam owulacje. Dzisiaj zrobiłam betę i mam wynik 2,5 - dziwnie się czuję, pobolewa mnie podbrzusze, zmęczenie doskwiera. Czy są szanse aby to się jeszcze bujnęło? Pytam, bo jestem zielona w te klocki.

• Monia85 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantis2 wrote:
    Hej!, chciałabym zapytać - czy któraś z Was robiła testy beta hcg 6 dni po owulacji?
    W maju miałam poronienie - początek 8 tygodnia, puste jajo.
    Dostałam miesiączkę 28 maja, 10 czerwca (chyba) miałam owulacje. Dzisiaj zrobiłam betę i mam wynik 2,5 - dziwnie się czuję, pobolewa mnie podbrzusze, zmęczenie doskwiera. Czy są szanse aby to się jeszcze bujnęło? Pytam, bo jestem zielona w te klocki.
    Zrob za tydzień, teraz jest zdecydowanie za wcześnie

start lipiec 2013
  • Mantis2 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2023, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślałam - że się nakręcam jak szczerbaty na suchary 🤣

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ