X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg przyrosty
Odpowiedz

Beta hcg przyrosty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jolcia1985 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziewczyny jest to moja trzecia ciąża więc teoretycznie powinnam wszystko wiedzieć i nie pytać zwłaszcza o taki banał jak przyrost bety ale jednak.......
    Drugą ciążę poroniłam w 10 tc, maluszek zatrzymał się w rozwoju na 6 tc.
    Obecnie jestem w kolejnej ciąży. Beta robiona w dniu spodziewane @ to 487, kolejne co 48h to 1124 i 2082. Mimo, że wszystko jest w normie to martwi mnie to że procentowo drugi przyrost jest mniejszy od pierwszego. Do ginekologa jestem umówiona na 10.12. Boję się kolejnej straty :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 17:46

1 IUI X.2015 - :(, 2 IUI XI.2015 :(
    I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
    05.11.2016 Antoś ❤
    20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
    10.11.2018 jest ❤️😃 bracik

• xgirl Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im dalej w las tym beta wolniej rosnie. Mialam to samo a jest ok. Przy takich wynikach nie badaj juz bety tylko idz na usg.

Jolcia1985 lubi tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ