X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne bHCG a ciąża bliźniacza
Odpowiedz

bHCG a ciąża bliźniacza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie! Dziś odebrałam wynik bHCG i wzrósł z 78,6 (14 dpo-1 dzień przed terminem @) do 391,5 (17 dpo). Bardzo się cieszę, ale i zastanawiam czy możliwe jest, że to ciąża mnoga? Cxy przy mnogiej bHCG wyższe? Mój mąż mówił, że"ustrzeli" bliźnięta

315f2c661565b20785de22754f990710.png
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie przyrost bety wyglądał tak. Mąż też od początku gadał, że będą bliźniaki no i wygadał hehe ;)

79,510 - 26dc, 11dpo, kilka dni przed terminem @
    156,700 - 28dc
    1235,00 - 33dc
    2449,00 - 35dc

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ