X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból jajników
Odpowiedz

Ból jajników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Juliettex Nowa

Wysłany: 10 maja 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam nieregularne cykle miesiączkowe. (26 - 30paru dni)
    Dwa tygodnie temu miałam okres i dzień po nim straciłam dziewictwo. Po stracie, uprawiałam jeszcze seks kilka razy na przestrzeni następnego tygodnia. Ostatni raz około 6 dni temu. Za każdym razem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, która nigdy się nie zsunęła ani nie pękła. Dzisiaj boli mnie jajnik. Macie pomysły dlaczego? usmiech.gif
    Podejrzewam, że może to byc ból przed miesiączką, ale tylko raz miałam bolesną miesiączkę, więc sama nie wiem. usmiech.gif
    W podświadomości mam ciążę, ale to jednak niemożliwe. Sama już nie wiem...
    Po prostu latam od jednego forum do rugiego forum żeby się czegoś dowiedziec, a niestety nie mogę zrobic jeszcze testu bo nie minęła odpowiednia ilosc dni ;)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który masz dzień cyklu ?

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Juliettex Nowa

Wysłany: 12 maja 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16/17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ