X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból jajników
Odpowiedz

Ból jajników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Juliettex Nowa

Wysłany: 10 maja 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam nieregularne cykle miesiączkowe. (26 - 30paru dni)
    Dwa tygodnie temu miałam okres i dzień po nim straciłam dziewictwo. Po stracie, uprawiałam jeszcze seks kilka razy na przestrzeni następnego tygodnia. Ostatni raz około 6 dni temu. Za każdym razem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, która nigdy się nie zsunęła ani nie pękła. Dzisiaj boli mnie jajnik. Macie pomysły dlaczego? usmiech.gif
    Podejrzewam, że może to byc ból przed miesiączką, ale tylko raz miałam bolesną miesiączkę, więc sama nie wiem. usmiech.gif
    W podświadomości mam ciążę, ale to jednak niemożliwe. Sama już nie wiem...
    Po prostu latam od jednego forum do rugiego forum żeby się czegoś dowiedziec, a niestety nie mogę zrobic jeszcze testu bo nie minęła odpowiednia ilosc dni ;)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który masz dzień cyklu ?

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Juliettex Nowa

Wysłany: 12 maja 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16/17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ