X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból podbrzusza podczas stosunku.
Odpowiedz

Ból podbrzusza podczas stosunku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bursztynowa.lady Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na samym początku ciaży odczuwałam ból podbrzusza tylko w pozycji na jeźdźca - lekarka kazała z niej zrezygnowac i trochę uważać. Teraz (11/12 tydz) możemy kochac sie tylko na łyżeczki bo już wszystkie pozostałę pozycje powodują ból podbrzusza.
    Do tego po stosunku miejsca intymne bola mnie tak jakby ktoś próbował je rozerwać :(
    Trochę się martwię. Może któraś z was ma podobne doświadczenia/dolegliwości ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:57

dqprdf9h4ku9de9d.png
    qmol4o1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ