X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bóle brzucha 4-5TC
Odpowiedz

Bóle brzucha 4-5TC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 27 czerwca, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniaaniak wrote:
    Dzień dobry,
    Mam pytanie do mam.
    Czy Wy też borykałyście się na początku ciąży 4-5 TC z takimi bólami jak na miesiączkę
    Nie są to silne bóle, cmią mnie jajniki, trochę czasem brzuch
    Nie mam krwawienia itp
    Tak to normalne :) takie bóle, cmienie w brzuchu pojawia się jeszcze później. Jutro zaczynam 12 tc i nadal bole sie zdarzają :) także spokojnie.

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Pregna Plus
    Cytrynian Magnezu
    Acard 150

01.05 ⏸️
    02.05 beta 97
    04.05 beta 239
    17.05 beta 19 950, prog 35
    20.05 4mm ❤️
    16.06 3,3 cm ❤️
    04.07 prenatalne 👍 6,8 cm / 60g ❤️
    14.07 8,8 cm / 80g 🩵
    04.08 ⌛️

preg.png
  • Mala.mi Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u niektórych kobiet normalne. Ja miałam przez wielkość czasu w I trymestrze ciąży 😉

• MadCat Autorytet

Wysłany: 28 czerwca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam w pierwszej ciąży. Lekarz dał mi duphaston. W tej się zdarzało ale mniej

👧🏼29 & 🧔30 +👶🏻2021 + 🐱🐱

18.04 cień cienia 🧐
    19.04 ⏸️ już wierzę 😂 🌷
    29.04 1 pęcherzyk 💚
    8.05 mamy serce 💓
    21.05 19 mm 💓 175 ud/min
    10+2 Nifty Pro zdrowy 🩵
    17.06 prenatalne wszystko ok
    14.07 zdrowy chłop

⏩Wizyta 11. 08
    Połówkowe 19.08

Termin porodu 25. 12👶🏼

👧🏼💊Pregna plus, pregna DHA, Acard 150, Szelazo

preg.png
  • Paczula Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, miałam takie bóle i dlatego nie podejrzewałam, że jestem w ciąży tylko czekałam na okres ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ