X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brazowe upławy I trymestr
Odpowiedz

Brazowe upławy I trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adusia po co zakładać wątek :P Dopóki nie ma żywej krwi nie ma się czym martwić a jeżeli się martwisz idź do lekarza

kamenkaa lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • 55adusia55 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte mam jutro ale moze ktoras z Was ma juz jakies doswiadczenie

• livia30 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie na początku ciąży dość często się zdarza. Jutro masz wizytę to powiedz o tym lekarzowi, zapewne dostaniesz luteinę lub duphaston.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • 55adusia55 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Plamienie na początku ciąży dość często się zdarza. Jutro masz wizytę to powiedz o tym lekarzowi, zapewne dostaniesz luteinę lub duphaston.

luteine juz wlasnie biore ;/

• Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie. Zawsze przed okresem miałam dwa dni brązowych plamień (jak powiedziała ginekolog - taka moja uroda). Po zajściu w ciążę w dniu spodziewanej miesiączki plamienia nie przyszły i czułam, że chyba nam się udało. Potem w okolicy 3-4tc tygodnia pojawiły się plamienia. Pani ginekolog ładnie mi rozrysowała czemu ma prawo tak się dziać i żebym się nie przejmowała dopóki n ie ma "żywej krwi" i nie mam bóli takich jak na okres. Teraz jestem w 12 tygodniu, a plamień nie mam od około 4 tygodni. Jeżeli masz się zamartwiać i denerwować, to jak najszybciej skonsultuj się ze swoim lekarzem i będziesz spokojniejsza.

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • Kasica81 Nowa

Wysłany: 6 marca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, zacznę od tego ,że mam 35 lat ... 4 lata temu przeszłam konizację szyjki macicy i w zasadzie od tego momentu cały czas się starałam o dziecko.W końcu udało się zdiagnozować mój problem(niepękające pęcherzyki)-po dwóch próbach z pregnylem udało się!!!! :) Cały czas się martwię ponieważ od 6 dni mam plamienia w zasadzie brudzenia zaczęło sie od biszkoptowego śluzu -od razu wylądowałam na IP niestety ze względu na wczesną ciąże nic nie poradzono oprócz duphastonu, który biorę od początku ciąży.Na kolejny dzień pojawiły się brudzenia brązowo-czekoladowo-różowawe (takie bardziej bordowe). Jest tego naprawdę niewiele(mogłabym cały dzień w jednej wkładce przechodzić-ze względu na higienie wymieniam oczywiście:) ). Dziś już mam ich zdecydowanie mniej- więcej jest rano i wieczorem. Beta rośnie książkowo.Bóle no niby czasem mam ale bardziej uczucie ciągnięcia tak jakby ktoś szwy zaciągał(rodziłam raz 14 lat temu i ten ból właśnie przypomina mi zszywanie tylko zdecydowanie lżejszy).Wizytę mam dopiero 22 marca :( błagam dodajcie mi otuchy że będzie wszystko ok!!! aha najważniejsze!!! ok 5/6 tydzień:)

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Adusia po co zakładać wątek :P Dopóki nie ma żywej krwi nie ma się czym martwić a jeżeli się martwisz idź do lekarza

Mordeczka ma racje wątek nie potrzebnie założony ... i nie w odpowiednim dziale .
    Proszę udać się na dział I trymestr :) tam zostanie wątek przeniesiony

pozdraawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ