X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Cholestaza w ciąży
Odpowiedz

Cholestaza w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.Chciałam sie dowiedziec czy sa tu kobietki które maja cholestaze w 1 trymestrze ciąży? Chodzi o to ze mam podwyższony Aspat i Alat.... jutro kolejny wynik ...zamartwianie sie itd...lekarz w czwartek a do hepatologa dopiero 28 czerwca.. nerwy straszne bo sie naczytałam rożnych rzeczy :( Jak u was w tym wypadku leczenie przebiega? Są na to jakieś leki w ciąży ?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic nie wie???

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ