X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chore zatoki w ciąży
Odpowiedz

Chore zatoki w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem na początku ciąży. Borykam się z okropnym katarem zatokowym chyba już z tydzień. Robię sobie inhalacje z solą fizjologiczną ale praktycznie w ogóle to nie pomaga. Co Wy dziewczyny brałyscie na zatoki, co Wam pomogło?

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam juz 2 razy..... i 2 razy zakonczyzło sie antybiotykiem niestety :( spróbuj na poczatek irrigasin płukanki rano i wieczorem, sinulan express tez mi troche pomagał, ale jak to nie pomoze to niestety antybiotyk jest lepszy niz ogólne zapalenie w organizmie. Duzo zdrówka!

iv09hdgenu0skffm.png
  • Polaj Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pomagał sunipret 3x2 tabletki.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • PannaJoanna Znajoma

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani0nka wrote:
    Hej dziewczyny, jestem na początku ciąży. Borykam się z okropnym katarem zatokowym chyba już z tydzień. Robię sobie inhalacje z solą fizjologiczną ale praktycznie w ogóle to nie pomaga. Co Wy dziewczyny brałyscie na zatoki, co Wam pomogło?

Hej Ani0nka :) Ja przeszlam paskudne przeziebienie w 14tym tygodniu. Pomogla mi kanapka z zabkiem czosnku 2x dziennie, herbata z sokiem z malin i mleko z miodem (wiadrami) :) Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia

7cbc0e7858.png[/url]
    c9b9c58053.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ