X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża?
Odpowiedz

Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rosemary Nowa

Wysłany: 5 lutego 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Jestem tutaj nowa, nie mogłam nigdzie znależć podobnego wątku o objawach dlatego założylam nowy temat.
    Chciałabym się poradzić dziewczyn, które może miały podobnie, oczywiście wiem, że nikt mi nie powie czy jestem w ciąży, potrzebuję się tylko poradzić ;)
    Sprawa wygląda tak, że mam regularne 28 -dniowe cykle, 16 dnia cyklu poczułam silne kłucie w jajnikach, głownie w prawym lecz promieniowało również do lewego. Ból był dosyć silny, uporczywy przy chodzeniu czy siadaniu, a nawet kichaniu. Z dnia na dzień był lżejszy lecz lekkie kłucie dalej się utrzymywało. Okres wypadał mi na 3 lutego, lecz spóźnia się już drugi dzień. Do moich "objawów" doszła również senność w ciągu dnia, a bezsenność w nocy oraz bardzo dużo białego śluzu. Jutro rano planowałam zrobić test ciążowy, ale dzisiaj dostałam uderzenia gorąca w pracy, następnie na zakupach zaczęłam się czuć bardzo dziwnie, jakbym miała za chwile zemdleć więc wróciłam do domu. W toalecie zauważylam sporą krople krwi ze śluzem. Pomyślałam, że pewnie okres się spóźnił i nici z ciąży. Ale po tym minęło już kilka godzin, brzuch przestał boleć, a krwawienie nie przyszło.
    Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Z góry dziękuje!! :)

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy sa ciążowe ale póki nie zrobisz testu to się nie przekonasz :)

Aniluap lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ