Witam!
Jestem tutaj nowa, nie mogłam nigdzie znależć podobnego wątku o objawach dlatego założylam nowy temat.
Chciałabym się poradzić dziewczyn, które może miały podobnie, oczywiście wiem, że nikt mi nie powie czy jestem w ciąży, potrzebuję się tylko poradzić
Sprawa wygląda tak, że mam regularne 28 -dniowe cykle, 16 dnia cyklu poczułam silne kłucie w jajnikach, głownie w prawym lecz promieniowało również do lewego. Ból był dosyć silny, uporczywy przy chodzeniu czy siadaniu, a nawet kichaniu. Z dnia na dzień był lżejszy lecz lekkie kłucie dalej się utrzymywało. Okres wypadał mi na 3 lutego, lecz spóźnia się już drugi dzień. Do moich "objawów" doszła również senność w ciągu dnia, a bezsenność w nocy oraz bardzo dużo białego śluzu. Jutro rano planowałam zrobić test ciążowy, ale dzisiaj dostałam uderzenia gorąca w pracy, następnie na zakupach zaczęłam się czuć bardzo dziwnie, jakbym miała za chwile zemdleć więc wróciłam do domu. W toalecie zauważylam sporą krople krwi ze śluzem. Pomyślałam, że pewnie okres się spóźnił i nici z ciąży. Ale po tym minęło już kilka godzin, brzuch przestał boleć, a krwawienie nie przyszło.
Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Z góry dziękuje!!