X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża?
Odpowiedz

Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rosemary Nowa

Wysłany: 5 lutego 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Jestem tutaj nowa, nie mogłam nigdzie znależć podobnego wątku o objawach dlatego założylam nowy temat.
    Chciałabym się poradzić dziewczyn, które może miały podobnie, oczywiście wiem, że nikt mi nie powie czy jestem w ciąży, potrzebuję się tylko poradzić ;)
    Sprawa wygląda tak, że mam regularne 28 -dniowe cykle, 16 dnia cyklu poczułam silne kłucie w jajnikach, głownie w prawym lecz promieniowało również do lewego. Ból był dosyć silny, uporczywy przy chodzeniu czy siadaniu, a nawet kichaniu. Z dnia na dzień był lżejszy lecz lekkie kłucie dalej się utrzymywało. Okres wypadał mi na 3 lutego, lecz spóźnia się już drugi dzień. Do moich "objawów" doszła również senność w ciągu dnia, a bezsenność w nocy oraz bardzo dużo białego śluzu. Jutro rano planowałam zrobić test ciążowy, ale dzisiaj dostałam uderzenia gorąca w pracy, następnie na zakupach zaczęłam się czuć bardzo dziwnie, jakbym miała za chwile zemdleć więc wróciłam do domu. W toalecie zauważylam sporą krople krwi ze śluzem. Pomyślałam, że pewnie okres się spóźnił i nici z ciąży. Ale po tym minęło już kilka godzin, brzuch przestał boleć, a krwawienie nie przyszło.
    Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Z góry dziękuje!! :)

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy sa ciążowe ale póki nie zrobisz testu to się nie przekonasz :)

Aniluap lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ