Ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziwczyny jestem tu nowa i mam problem ostatnia miesiaczke mialam 30.05 czyli 45 dc boli mnie podbrzusze i jajniki test beta hcg robilam 8 dni po spodziewanej miesiaczce wyniosla 0.297 ale nie wiem czy nie zrobilam go za wczesnie do tego mam bialy rozciagliwy sluz nie wiem co sie dzieje pomozcie
-
w czerwcu powinnam dostac miesiaczke 26 zamiast niej dostalam rozwolnienia 1 dniowego doddam ze przed spodziewana miesiaczka plamilam 3 dni na brazowo kilka dni przerwy potem dwa dni na kremowo i od tamtej pory nie ma nic tylko bol podbrzusza,brzucha i jajnikow czasami boli mnie glowa i nie jem tak jak zawsze raz mniej raz wiecej
-
Kochana a robilas zwykly test ?
Jesli nie to zrob . I idz na powtórkę bety zobacz czy rosnie Powodzenia
Ps plamienia brazowe moga sie pojawic na poczatku ciazy zamiast miesiaczki po prostu próbuje sie @ przebic ale sa tylko plamienia . A jak nie to idz do ginalalka25 lubi tę wiadomość
-
lalka25 wrote:dpo?mozesz napisac o co chodzi nie znam sie na tych skrótach.tak @ powinnam dostac 26.06 ale nie dostalam kolejny termin @ wypada mi 23.07 i to byl by 55 dc nigdy tak nie mialam.najwiecej miesiaczka spozniala mi sie 10 gora 14 dni ale nigdy tyle
-
lalka25 wrote:mimo iz mialam owulacje w tym miesiacu?to test mi wyjdzie normalnie?