X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża a kosmetyczka
Odpowiedz

Ciąża a kosmetyczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy będąc w ciąży chodziłyście do kosmetyczki np henna brwi, paznokcie? Chodzi mi o głównie o 1 trymestr ciąży. Może pytanie banalne, ale jestem już po poronieniu i wolę dopytać.

• Dorek83 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mi moja Pani doktor ginekolog - immunolog powiedziała, że lepiej po I trymestrze malować włosy, robić henne brwi, hybrydy paznokcie, i ja się jej słuchałam.

• Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorek83 wrote:
    Hej, mi moja Pani doktor ginekolog - immunolog powiedziała, że lepiej po I trymestrze malować włosy, robić henne brwi, hybrydy paznokcie, i ja się jej słuchałam.
    Dziękuję za informację:)

• Mvada Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam normalnie, na włosy i paznokcie, też byłam po stracie, aktualnie zdrowy dzidziuś

age.png
  • Mimisia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę normalnie na paznokcie i do fryzjera😉

• Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mvada wrote:
    Chodziłam normalnie, na włosy i paznokcie, też byłam po stracie, aktualnie zdrowy dzidziuś
    Dziękuję za informację :)

• Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimisia wrote:
    Ja też idę normalnie na paznokcie i do fryzjera😉
    Dziękuję za informację:)

• Crochet Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również chodziłam normalnie do kosmetyczki/paznokcie etc. Ciąża bezproblemowa i zdrowy dzidziuś.

🐻
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ