X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.
Odpowiedz

Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! kilka godzin temu po 2 latach staran dowiedzialam sie, ze bede mama. Mimo is sie staralismy, byla to niespodzianka (cierpie na zespol policystycznych jajnikow, hashimoto, niedoczynnosc tarczycy). Jutro od razu dzwonje do mojego endo i umowie sie do ginekologa oczywiscie. Ale mam pytanie.
    Moj maz i znajomi zafundowali mi na urodziny bilet do polski na koncert na stadionie narodowym. W dzien lotu bede konczyc 6ty tydZien. Lece na 4 dni, podczas ktorych prawie caly czas bede w podrozy pociagami. No i oczywiscie ogromny koncert z tysiacami ludzi... Troche jestem teraz wystraszona. Co myslicie?

7u22s65golimztyz.png
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg . Mnie jezeli na razie nic sie z ciaza nie dzieje,nie krwawisz ,wszystko przebi prawidlowo to lec :) duzo dziewczyn w 6tyg ciazy nawet nie wie ze jest w ciazy

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ