X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.
Odpowiedz

Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! kilka godzin temu po 2 latach staran dowiedzialam sie, ze bede mama. Mimo is sie staralismy, byla to niespodzianka (cierpie na zespol policystycznych jajnikow, hashimoto, niedoczynnosc tarczycy). Jutro od razu dzwonje do mojego endo i umowie sie do ginekologa oczywiscie. Ale mam pytanie.
    Moj maz i znajomi zafundowali mi na urodziny bilet do polski na koncert na stadionie narodowym. W dzien lotu bede konczyc 6ty tydZien. Lece na 4 dni, podczas ktorych prawie caly czas bede w podrozy pociagami. No i oczywiscie ogromny koncert z tysiacami ludzi... Troche jestem teraz wystraszona. Co myslicie?

7u22s65golimztyz.png
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg . Mnie jezeli na razie nic sie z ciaza nie dzieje,nie krwawisz ,wszystko przebi prawidlowo to lec :) duzo dziewczyn w 6tyg ciazy nawet nie wie ze jest w ciazy

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ