X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.
Odpowiedz

Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! kilka godzin temu po 2 latach staran dowiedzialam sie, ze bede mama. Mimo is sie staralismy, byla to niespodzianka (cierpie na zespol policystycznych jajnikow, hashimoto, niedoczynnosc tarczycy). Jutro od razu dzwonje do mojego endo i umowie sie do ginekologa oczywiscie. Ale mam pytanie.
    Moj maz i znajomi zafundowali mi na urodziny bilet do polski na koncert na stadionie narodowym. W dzien lotu bede konczyc 6ty tydZien. Lece na 4 dni, podczas ktorych prawie caly czas bede w podrozy pociagami. No i oczywiscie ogromny koncert z tysiacami ludzi... Troche jestem teraz wystraszona. Co myslicie?

7u22s65golimztyz.png
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg . Mnie jezeli na razie nic sie z ciaza nie dzieje,nie krwawisz ,wszystko przebi prawidlowo to lec :) duzo dziewczyn w 6tyg ciazy nawet nie wie ze jest w ciazy

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ