Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.
Odpowiedz

Ciaza a podrozowanie - 6ty tydzien.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! kilka godzin temu po 2 latach staran dowiedzialam sie, ze bede mama. Mimo is sie staralismy, byla to niespodzianka (cierpie na zespol policystycznych jajnikow, hashimoto, niedoczynnosc tarczycy). Jutro od razu dzwonje do mojego endo i umowie sie do ginekologa oczywiscie. Ale mam pytanie.
    Moj maz i znajomi zafundowali mi na urodziny bilet do polski na koncert na stadionie narodowym. W dzien lotu bede konczyc 6ty tydZien. Lece na 4 dni, podczas ktorych prawie caly czas bede w podrozy pociagami. No i oczywiscie ogromny koncert z tysiacami ludzi... Troche jestem teraz wystraszona. Co myslicie?

7u22s65golimztyz.png
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg . Mnie jezeli na razie nic sie z ciaza nie dzieje,nie krwawisz ,wszystko przebi prawidlowo to lec :) duzo dziewczyn w 6tyg ciazy nawet nie wie ze jest w ciazy

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ