Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża czy nie ciąża :)
Odpowiedz

Ciąża czy nie ciąża :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vanillia4 Znajoma

Wysłany: 11 listopada 2024, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2025, 14:50

preg.png
  • Mimblanee Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2024, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź jutro do laboratorium na betę i będzie wszystko jasne 😉

Vanillia4 lubi tę wiadomość

🩵 D 1.05.2025

preg.png
  • Magii Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2024, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, jedynie beta da Ci pewność.
    Co do testów to mogą wyjść fałszywie negatywne, ale rzadko wyjdą fałszywie pozytywne. Tyczy się to wszystkich takich testów, na COVID czy grypę, nie tylko ciążowych.
    Ja robiłam test i miałam druga kreskę taką ledwo ledwo widoczna, niektórzy by nawet nie zobaczyli, a beta z krwi już ładna wyszła.

Vanillia4 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ