X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża jedna po drugiej :)
Odpowiedz

Ciąża jedna po drugiej :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • shaja88 Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które zaszły w ciąże zaraz po porodzie. Jak sobie radzicie? Ja mam 3 miesięczna córę i teraz jestem w 6 tygodniu ciąży. Troche mnie to przeraża ale bardzo sie cieszę:)

w57vrjjgp900ebr8.png

Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest ciezko szczegolnie jak juz brzuszke widoczny a dziecko chce byc noszone na rekach

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • shaja88 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tego najbardziej się boje... że Córa będzie chciała na rączki a ja będę się bała o Maluszka w brzuchu, zwłaszcza że córe urodziłam w 34tc nie wiadomo dlaczego :( Nie boje się że będzie ciężko z dwójką tylko tego żeby znowu nie urodzic przedwczesnie. Będe córe brac na kolanka...

w57vrjjgp900ebr8.png

Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ja ma coreczke 4 miesieczna i dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciazy

Nataszka2200 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super;) moja dziś skończyła rok, a ja jestem w 4. mcu ciazy;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda nie ja bo pomiedzy najstarszym a najmlodszym jest 2,5roku roznicy ale moja szwagierka zaszla w ciaze 2 miesiace po porodzie. Dziewczyny jak blizniaczki, mow ze nic lepszego nie moglo jej sie trafic.

Gratuluje!

• OlaW84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w ciaze zaraz po połogu . Na początku było przerażenie ze jak sobie poradzę. Teraz syn ma 10.5miesiaca a ja czekam na poród...nie powiem ostatni miesiąc był bardzo ciężki i mam wrażenie że jak już mała wyjdzie to będzie mi o wiele łatwiej:)

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,czy karmicie piersia swoje maluszki ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ