X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w szyjce macicy czy torbiel. Pomocy
Odpowiedz

Ciąża w szyjce macicy czy torbiel. Pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny załamana jestem. Byłam dzisiaj u gina wg terminu miesiaczki 5t2d, ale owulacja byla pozniej w 17dc. Lekarz ledwo glowice do USG wlozyc i mowi: "Na 100% nic z teg nie bedzie Pani roni tą ciaze bo pecherzyk jest juz w szyjce macicy... w sekundzie wszystko mi sie zawalilo. Za chwile patrzy, mierzy i mowi albo w sumie nie ma Pani objawów poronienia to moze to ciaza pozamaciczna szyjkowa... jeszcze slabiej mi sie zrobilo ☹. Zmierzyl ten pecherzyk w szyjce i o ile dobrze pamietam powiedzial ze ma 12mm.... przeciez nie mozliwe by na moim etapie pevherxyk taki duzy byl.... zaczął szukać dalej po czym mowi ze w macicy jest cos co moze byc pecherzykiem ciazowym ale jest to jesscze tak male ze ciezko zmierzyc, a wtedy ten pecherzyk w szyjce to moglaby byc torbiel. W ciagu kilku minut postawil 3 diagnozy. Na koniec powiedzial ze mam jutro przyjsc do niego do szpitala by na lepszym sprzecie on z ordynatorem mogli to zobaczyc bo jesli to ciąza w szyjce to niebezpieczne. Po czym stwierdzil ze taka ciaza to 1 na 1000 wiec nie sadzi jednak ze to to i ze na 85% mysli ze ta kropka w macicy to pecherzyk jednak ale ze przez dluzszy cykl poprostu ciaza mlodsza. No siedze i rycze

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ