X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża za mała o tydzień w 26T
Odpowiedz

Ciąża za mała o tydzień w 26T

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, miałam dziś usg i okazało się że dziecko jest za małe o tydzień. Rozmiar główki powinien być większy i ogólnie chyba masa również. Dostałam skierowanie na przepływ Dopplera by sprawdzić czy tętnice są prawidłowe i czy dziecko nie ma problemu z pobieraniem z łożyska. Teraz jestem w 26t i mały waży 790g. A ja od początku ciąży przytyłam 6,5kg.

Czy któraś miała podobną sytuację.

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/hipotrofia-za-male-dziecko,12007,202.html

Tutaj jest wątek o hipotrofii, na pewno dziewczyny pomogą.

Szyszunia 89 lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ