Ciekawe pomysły na oznajmienie nowiny !
-
Kochane , założyłam ten wątek bo jestem ciekawa jak podzieliliście się nowiną o nowym członku rodziny z najbliższymi
Ja z pierwszym dzieckiem na kartce A4 przykleiłam czapeczkę malutką , zdjęcia usg i napisałam list o dziecku rozmawiającym z Bogiem na temat przyjścia na świat i kto tam na niego czeka . Teraz w drugiej ciąży nie mam zupełnie pomysłu jak w fajny i może nawet śmieszny sposób podzielić się tą wiadomością by doprowadziła do radosnych łez
Piszcie jak Wy oznajmiłyście !
Buziaki ! -
My wlozylismy do pudełeczka maleńkie naprawdę tycie adidaski (jestesmy oboje z mężem zwiazani ze sportem ) i powiedzieliśmy rodzicom ze mamy dla nich mały upominek, nie domyslili sie, gdy zobaczyli buciki padło szybkie spojrzenie wyczekujace na upewnienie ze to to a gdy maz powiedzial ze spodziewamy sie dzidziusia to juz polaly sie łzy i były uściski ❤ drugim rodzicom powiedzieliśmy że na zawody (w których razem wzięliśmy udzial gdy ja juz bylam w ciąży) wprowadzilismy na start jednego zawodnika na gape, zapanowala konsternacja i wtedy położył maz dlonie na moim brzuszku i powiedział naszego maluszka i też wybuchła ogolna radocha
myślę ze gdy będziemy sie daj Boże spodziewać drugiego dziecka to kupimy synkowi koszulke "starszy braciszek" i powiemy aby pobiegł do dziadków pochwalić sie nową koszulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 16:52
-