X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciekawe pomysły na oznajmienie nowiny !
Odpowiedz

Ciekawe pomysły na oznajmienie nowiny !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane , założyłam ten wątek bo jestem ciekawa jak podzieliliście się nowiną o nowym członku rodziny z najbliższymi :)
    Ja z pierwszym dzieckiem na kartce A4 przykleiłam czapeczkę malutką , zdjęcia usg i napisałam list o dziecku rozmawiającym z Bogiem na temat przyjścia na świat i kto tam na niego czeka . Teraz w drugiej ciąży nie mam zupełnie pomysłu jak w fajny i może nawet śmieszny sposób podzielić się tą wiadomością by doprowadziła do radosnych łez :)

Piszcie jak Wy oznajmiłyście ! <3
    Buziaki !

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlozylismy do pudełeczka maleńkie naprawdę tycie adidaski (jestesmy oboje z mężem zwiazani ze sportem ) i powiedzieliśmy rodzicom ze mamy dla nich mały upominek, nie domyslili sie, gdy zobaczyli buciki padło szybkie spojrzenie wyczekujace na upewnienie ze to to a gdy maz powiedzial ze spodziewamy sie dzidziusia to juz polaly sie łzy i były uściski ❤ drugim rodzicom powiedzieliśmy że na zawody (w których razem wzięliśmy udzial gdy ja juz bylam w ciąży) wprowadzilismy na start jednego zawodnika na gape, zapanowala konsternacja i wtedy położył maz dlonie na moim brzuszku i powiedział naszego maluszka i też wybuchła ogolna radocha :-D myślę ze gdy będziemy sie daj Boże spodziewać drugiego dziecka to kupimy synkowi koszulke "starszy braciszek" i powiemy aby pobiegł do dziadków pochwalić sie nową koszulka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 16:52

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ