X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Kętrzyn i okolice :)
Odpowiedz

Ciężarówki Kętrzyn i okolice :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katjosz Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jest ktoś z tych okolic?

• anusia13 Koleżanka

Wysłany: 21 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem z kętrzyna;)

• Katjosz Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Fajnie, ze jest ktoś z okolic :) na kiedy masz termin i do jakiego gin chodzisz?

• anusia13 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin mam na 22stycznia a do gin na fundusz chodze do Pietroczuk i prywatnie jezdze do Leśniczaka.
    Ty kiedy masz termin?twoja pierwsza ciążą?

• Katjosz Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może będziemy razem rodziły :) Ja tak,to moja pierwsza ciaza. Twoja tez? W jakim jestes wieku? Terminmam termin na 19 stycznia, wiec pewnie się spotkamy na sali jak wszystko będzie dobrze :). Chodzę do Rekuc. Zastanawiam się tylko czy rodzic w Kętrzynie, bo wszyscy narzekają na ten szpital. A z drugiej strony jednak tu się dzieci rodzą i wszystko jest ok :)

• anusia13 Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciąża czwarta mam jedno dziecko synka a mam 32lata
    w Ketrzynie napewno nie bede rodzila w zeszłym roku przez ten szpital stracilam dziecko w 19tyg!i nie pozwole zeby mnie chocby dotkneli
    Rekuciowa z tego co słyszalam jest dobra.
    Ja mam nadzieje ze uda sie wszystko ulozyc zebym rodzila w Olsztynie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ