Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ruchów to ja poczułam w 18 tygodniu. Na wypisie ze szpitala jak byłam to mam napisane że łożysko na tylniej ścianie, a 2 innych mi powiedziało ze jest na przedniej, więc domniewam ze jednak przednia teraz już fajnie widać na brzuchu jak sie wierci i kopie lekarka mi mówiła ze szybko poczułam ale to kwestia tego czy ma sie troszke wiecej tłuszczyku na brzuchu czy tez mniej.
Co do detektora to tez myślałam zeby kupić, ale jak juz czuję codziennie ruchy to uznałam że to mi wystarczy.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Jestem po wizycie, mam całe 4mm zarodka z serduszkiem niestety nie slyszalam bo pan dr slucha serduszka po 10tyg dopiero, ale w przyszlym tyg mam wizyte w klinice to moze sie uda posluchac
Matyśka, Sara88, elfi, asienka30, japonka, LadyS, Pogoda, KeepCalm, Marianka@87, andzia83 lubią tę wiadomość
-
Sara88 wrote:Hej dziewczyny, ale sie ciesze z waszych wizyt, April to super ze widzialas serduszko,piekny widok prawda Gratuluje wszystkim I bede czekac na dalsze wiesci od was,pozdrawiam.
-
Tropka wrote:Trzymamy mocno 😍🤞
Gdzie kupujecie pościel i tego typu wyprawkę dla maluszków?
Zreszta do dzis nie mam...
Przescieradla kupilam w Ikea, kocyki (bambus, bambus+bawelna i minky+bawelna oraz do fotelika zamochodowego) i spiworek (na poczatek jeden zeby sprawdzic jak mala zaakceptuje, ale ze juz w szpitalu dawali nam spiworki to szybko akceptacja byla) na necieTropka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
I po wizycie u lekarza prowadzącego. Zrobił usg przez brzuch. Bejbik 17 mm. Teraz mam sie stawic 15 lipca na prenatalne i kazal mi sie zastanowic czy chce robic pappa. Wiec tyle czasu w niewiedzy o maleństwo.
Tropka, Aguuula;2525, mia4444, Matyśka, asienka30, Pogoda, moonik lubią tę wiadomość
-
Ewi, ja też wizyte mam dopiero 15.07 bo lekarka idzie na urlop ale gdyby mnie cos niepokoiło to mam zadzwonic. Pojade do niej z wynikami przed jej urlopem wiec zobaczymy czy zrobimy szybkie usg.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
mia4444 wrote:Kochane jutro mam polowkowe badanie Wincusia I będę mieć nagrane;* 3majcie kciuki;))).
-
aprill wrote:Jestem po wizycie, mam całe 4mm zarodka z serduszkiem niestety nie slyszalam bo pan dr slucha serduszka po 10tyg dopiero, ale w przyszlym tyg mam wizyte w klinice to moze sie uda posluchac
Mi moja dr powiedziała to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 23:30
zulka lubi tę wiadomość
-
Cześć! Dziewczyny czy Wy też tak źle spałyscie? Ja fatalnie! Było mi gorąco, w oddali burza ale u nas nie spadła ani kropla deszczu. Czułam ze serce mi wali a mały w brzuchu sie bardzo kręcił. To mnie dodatkowo stresowało że cos sie dzieje. W końcu zasnełam.
Kciuki za wizyty!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Aguuula ja to moze ze 3h spalam, jestem półżywa, ale trzeba jakos przetrwac ten dzien w pracy... A spac nie dała burza, a wlasciwie to chyba ze trzy burze, a w miedzyczasie bylam tak mega glodna o 1:30 ze musialam wstac i cos zjesc. Raz wialo chlodem z okna, a raz bylo mi goraco i tak w kolko 🙄
-
aprill wrote:Aguuula ja to moze ze 3h spalam, jestem półżywa, ale trzeba jakos przetrwac ten dzien w pracy... A spac nie dała burza, a wlasciwie to chyba ze trzy burze, a w miedzyczasie bylam tak mega glodna o 1:30 ze musialam wstac i cos zjesc. Raz wialo chlodem z okna, a raz bylo mi goraco i tak w kolko 🙄
Ja ogólnie uwielbiam ciepło ale tej nocy to jakis koszmar był. Niby burza, niby nie. Dziś u nas pochmurno i przyjemnie ciepło.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Dzień dobry Drogie Mamusie 😁
U mnie dzisiaj rano były chmurki na niebie... ale już słońce się przebija przez nie... także po wczorajszym chłodniejszym dniu, dzisiaj pewnie znowu będzie gorąco 🙈☹️
Jakby co w smyku jest -23% na ubrania i buciki- nawet na ciuszki z wyprzedaży 😉 Może któraś się skusi na coś 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 08:16
-
U mnie zapowiadali wielkie burze, alarmy i te sprawy, a spadło ledwie kilka kropel deszczu. Duchota okrutna. Słabość mnie ogarnia, nie wiem czy przez antybiotyk, czy przez upał czy przez ciąże. Dobrze, że w pracy mam klimatyzację 😁
-
I jeszcze czasem kłuje mnie mnie brzuch. Mam nadzieję, że to nic złego. Też tak miałyście na tym etapie?