Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z nadwagą ;)
Odpowiedz

Ciężarówki z nadwagą ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! jestem co prawda na samym poczatku mojej ciazowej przygody i nie wiem tak naprawde jak to sie rozwinie, czy uda mi sie ciaze utrzymac i doczekac szczesliwego zakonczenia..

osobiscie niestety/stety zaszlam w ciaze z dosc spora nadwaga (+30kg), tak sie zlozylo ze akurat gdy postanowilam cos z soba zrobic, bylam tydzien na diecie i zaczelam chudnac to okazalo sie ze jestem w ciazy :D

w kazdym razie chcialam zapytac czy sa tu jakies przyszle/aktualne mamy ktore rowniez w ciazy mialy spora nadwage? :)
    w ktorym miesiacu zaczelo u was byc widac brzuszek? :)
    ja mam figure typu jablko (tluszcz gromadzi sie glownie w okolicy tulowia) wiec obawiam sie ze do 7 miesiaca nikt sie nawet nie zorientuje ze jestem w ciazy :D

dajcie znac jak to u was jest/ bylo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:48

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • Mamusia_Ksawusia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie że są, całe mnóstwo! zależy od figury, ale raczej u otyłych ciężko widać

74dip07wq093hfek.png

860ip07wa0euhgkg.png

20161001650123.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proponuje diete cukrzycowa
    ja nie miałam wyboru, druga ciaza cukrzycowa
    ale starania a nastepnie ciaze zaczełam z duuuzym nadbagazem

a ze trzecia ciaza od razu brzuchol wyskakiwał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 12:28

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ