X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ciuchy ciążowe rozmiar 34/36
Odpowiedz

ciuchy ciążowe rozmiar 34/36

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam do sprzedania za naprawdę dobre pieniążki ciuszki ciążowe. Większość happy mum - rozmiar 34/36 :) chętnych zapraszam o kontakt : [email protected]

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Wysłalam meila.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie otrzymałam ciuszki ciażowe od bilibili. Bardzo polecam, wygladają duzo ładniej niż na zdjęciach i sa bardzo zadbane. Wysyłka była ekspresowa;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ