X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Clostilbegyt
Odpowiedz

Clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś brała tabletki clostilbegyt ,aby zajść w ciążę .Czy byliście pod obserwacja usg ? Czy po tabletkach długo się staraliscie ?

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam, w pierwszym cyklu się udało. Mi lekarz nie kazał robić monitoringu, ale i tak poszłam na wszelki wypadek po przeczytaniu ulotki ;)

Maja123 lubi tę wiadomość

• Maja123 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też brałam i w pierwszym cylku zaszłam i nie byłam pod monitoringiem.Jestem w 7 tyg :)Pierwszą wizytę mam w czwartek myślę,że będzie dobrze Że już coś będzie widać na usg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:17

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Mi tez w pierwszym cyklu z clo się udało, ale ja byłam na monitoringu bo mam PCOS.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ