X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Clostilbegyt
Odpowiedz

Clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś brała tabletki clostilbegyt ,aby zajść w ciążę .Czy byliście pod obserwacja usg ? Czy po tabletkach długo się staraliscie ?

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam, w pierwszym cyklu się udało. Mi lekarz nie kazał robić monitoringu, ale i tak poszłam na wszelki wypadek po przeczytaniu ulotki ;)

Maja123 lubi tę wiadomość

• Maja123 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też brałam i w pierwszym cylku zaszłam i nie byłam pod monitoringiem.Jestem w 7 tyg :)Pierwszą wizytę mam w czwartek myślę,że będzie dobrze Że już coś będzie widać na usg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:17

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Mi tez w pierwszym cyklu z clo się udało, ale ja byłam na monitoringu bo mam PCOS.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ