X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Conceive w ciązy, inne lubrykanty
Odpowiedz

Conceive w ciązy, inne lubrykanty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szimi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Stosowala moze ktoras z Was zel conceive przed zajściem w ciążę? U nas zaskoczyło w pierwszym cyklu z tym żelem i zostalo nam go jeszcze dość sporo. Myslicie ze w ciąży mozna go stosowac jako po prostu żel na lepszy poślizg? Nie wiem czemu ale wlasnie mam problem z suchością, wczesniej nie mialam takiego problemu. Jak to jest u Was?

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dużo zostało więc stosujemy teraz

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ