X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Conceive w ciązy, inne lubrykanty
Odpowiedz

Conceive w ciązy, inne lubrykanty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szimi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Stosowala moze ktoras z Was zel conceive przed zajściem w ciążę? U nas zaskoczyło w pierwszym cyklu z tym żelem i zostalo nam go jeszcze dość sporo. Myslicie ze w ciąży mozna go stosowac jako po prostu żel na lepszy poślizg? Nie wiem czemu ale wlasnie mam problem z suchością, wczesniej nie mialam takiego problemu. Jak to jest u Was?

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dużo zostało więc stosujemy teraz

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ