X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CYCLONAMINE w ciąży
Odpowiedz

CYCLONAMINE w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    piszę tutaj, na ogólnym, bo po prostu więcej z Was tutaj zagląda.

Od 4 tc borykam się z krwawieniami, najpierw żaden lekarz nie widział przyczyny, potem, dopiero w 6 tc lekarka zauważyła odklejenie kosmówki. Oczywiście przeleżałam trochę, dostałam ten wlasnie lek i dopiero po nim krwawienia i plamienia ustaly. Kosmowka sie przykleila, wiec gin kazala odstawic cyclonamine. Za 2 dni po wymiotowaniu znowu pojawiła się krew. Podejrzewam, że mam może jakiś problem z krzepnięciem krwi, brałam też fragmin.

Zastanawiam się, czy lek ten można brać całą ciążę? Może któraś z Was brała ten lek?

Z góry dziękuję. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic? ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ