Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie czerwcowe ciężarówki. Możemy sobie pomóc rozwiązywaniu naszych dolegliwości udzielić porad.

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie już apetyty czy wasi mezowie tez was tak wprowadzają z równowagi?

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest już wątek czerwcowych mam, po co dublujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 19:40

Martynika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jest już wątek czerwcowych mam, po co dublujesz?
    Nie zrobilam tego specjalnie po prostu nie mogłam znaleźć i tyle. Życzę spokoju i szybkiego rozwiązania. Pozdrawiam serdecznie :-)

bontbhr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ