czop-na ile przed porodem
-
Czytam rozne fora,ale chcialabym zerknac na statystyki belly:-) u mnie 5ty dzien mija jak sie go pozbylam, w szpitalu jestem juz drugi raz pod rzad, trzymaja mnie a skurcze max 20%,rozwarcie 1cm, termin mamm na 7wrzesnia i kompletnie nie wiem czego soe spodziewac...
-
spokojnie, te skurcze nie są wysokie. Dla położnych to często normalne skurcze, brane jako zwykłe ćwiczenie macicy. Mi ktg w trakcie wizyty lekarskiej pokazało skurcze co 8 min na 100 % i lekarz się nie przejął. Fakt, 3 dni później znalazłam się w szpitalu ze skurczami 100-120 % co 4 min, no ale to już inna historia
-
A mi odchodzi po malu od 31 tyg . Ale powiedzieli mi w szpitalu ze to normalne jesli bez krwi bo moze odchodzic nawet miesiac przed porodem . Taka zolta galaretka . Lekarz powiedzial ze nie kazdej kobiecie odchodzi wczesniej . Bo tak jak tu dziewczyny pizza moze odejsc przed porodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:23
-
nick nieaktualnyMi lekarz ok 36 tyg powiedział ze go juz nie mam jak sie okazało to mnie oszukał bo go wylatrywalam ze cho cho i zeby mnie odstresować powiedział ze go nie ma. odpadł po masarzu szyjki w dniu terminu pierwsza cześć druga po. 4 dniach i po 2 części po 10 h urodziłam ale to tak jak pisały dziewcxyny sprawa indywidualna
Skubii lubi tę wiadomość
-