X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy któraś z mam robiła usg prenatalne w Rybniku?
Odpowiedz

Czy któraś z mam robiła usg prenatalne w Rybniku?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam takie pytanie czy któraś z mam robila usg prenatalne w Rybniku I moze cos powiedziec jakaś opinia? Jaki lekarz wykonywal usg czy dostalyscie zdjecia itd.

Ja w czwartek wybieram sie na prenatalne polowkowe do Liftmed I cykam sie ze nie bede zadowolona ze nie dostane zadnej pamiatki albo lekarz bedzie kiepski :/ no ale tam mam blisko cena ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 18:43

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ