czy macie oparcie w mężach/partnerach?
-
mam dosyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:44
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ech, Madzia, to jest głębszy problem.
Co Ci to da, jeżeli część dziewczyn napisze, że ma fantastycznych, wspierających partnerów, a inna część wyżali się, że ma taką samą sytuację jak Ty i czuje się zawiedziona? Musicie wspólnie rozwiązać ten problem, Ty i Twój mąż, przecież Ty sama doskonale wiesz, że nie powinno być tak, jak opisujesz, czujesz się zaniepokojona.
Spróbujcie to rozwiązać rozmową, a jeżeli to nic nie da, to (gdy się lepiej poczujesz) może okazać się pomocna wizyta u specjalisty we dwoje - nie ma się czego wstydzić, a może to pomóc patrzeć w jednym kierunku i dążyć do wspólnego celu.Margotka87, Anoolka, Galanea, Makcza, Eva0507, Duchess, madziad, Limerikowo, FeliceGatto, BiB, ivv, Lanusia93, Bergo lubią tę wiadomość
-
teściowa??? chyba rozumiecie....
-
no kicha totalna, niedosc ze Kobitka w ciazy z klopotami to jeszcze sama z tym wszystkim ehhhhhhhhhh
ci niektorzy faceci to w worek i z powrotem na Marsa slac
jestem zdania tak jak Martynika, ze na razie tylko szczera rozmowa lub szukanie fachowej pomocy jak klopoty z plamieniami znikna
nie dolujac ja na szczescie nie narzekam, oboje przeslismy juz sporo stresu w ciazy, wystarczy tego zlego
seneka lubi tę wiadomość
-