Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy może zdażyć się cud ?
Odpowiedz

Czy może zdażyć się cud ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2025, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry !!
    Dziś jestem w 27dc
    Cykle 30-32 dniowe
    W 18 dc Test owulacyjny pozytywny
    Wspolzycie 17, 18 i 19 dc
    Temperatura od poczatku cyklu do 21 dc 36.3 w 22 dc podskoczyła do 36.6
    Dziś w 27dc 36.7

Byłam u ginekologa w 7dc mam podejść spokojnie do starań i wrócić na początku wakacji jak się nie uda
    Mam monitorować temperaturę i robić testy owulacyjne a mąż badania nasienia miał zrobić wyszły całkiem dobrze oprócz całkowitej liczy plemnikow w ejakulacie niecałe 12 mln ale morfologia 5% a Ruchliwość 64%
    Uszkodzone 26%

Do wczoraj sluz bialy rządki i było więcej niż zawsze a dziś sluzu brak jest lepki i pod koniec dnia wodnisty
    Do tego szyjka macicy nisko lekko twarda zamknieta

Czy ten cykl mam dać na stracony ?

Brak objawow zawsze ale to zawsze piersi i jajniki bolały a teraz Poersi miękkie a jajniki nie bola

• Weronka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2025, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test albo beta prawdę Ci powiedzą.

👩🏻 29 | 👨🏻 30
    📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
    📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
    📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
    📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
    📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
    📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
    📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙

2025 r. będzie Nasz. 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ