Czy są jakies szanse na ciaze?
-
Mój cykl trwa okolo 30 dni. Kochalam sie z partnerem na okolo 5-6 dni przed owulacja (robilam testy owulacyjne i wlasnie pozytywny wyszedl mi 5 dni po wspolzyciu). Czy jest jakas szansa ze plemniki tyle przezyly i poczekaly na jajeczko? sprawdzalam wczoraj szyjke macicy i jest taka miekka i prawie zlewa sie ze scianka pochwy a wiekszosc dziewcyzn pisze ze w ciazy ich szyjka jest u gory i twarda. nie wiem tez czy to tak szybko by jakos zmiany wyszly?Alexandraki
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie to mało realne że plemniki przeżyły 5 dni. Musiałby być cud. Szyjka przed miesiączką ma być wysoko i twarda. Dopiero przed samym krwawieniem powinna zejśc w dół. Chociaż ja u siebie już takie cuda miałam że nie wierzę w badanie jej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi test owulacyjny wychodzil pozytywny w ciąży 14dpo nie chodzi o to ze plemniki wykrywa kobieto!! Hormon hcg miesza sie na początku z lh i dlatego tak jest a powiedz czekasz az beda plodne i wtedy sie kochasz? Masakra już widzialam takie wykresy na których tylko w te dni są serduszka nie robi to dobrze w związku.
Ja badalam szyjke macicy byla nisko na początku i lekko otwarta a później srednia wysokość i zamknieta, jesli jest miekka to przed @ i z szyjka macicy roznie jest bo mozesz byc w ciazy i miec jak na @ to samo jak ze sluzem ponoc biały rozciagliwy a ja mam przezroczysty -