X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy są wczesne objawy ciąży?
Odpowiedz

Czy są wczesne objawy ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam ;) wiem że tego typu tematów było multum i wierzcie że przeczytałam je wszystkie ;P ale połowa z nich odbiega od zadanego pytania :) Chciała bym się dowiedzieć czy w ogóle są objawy we wczesnej ciąży,jaką miałyście temperaturkę i ogólnie tak z ciekawości chcę się dowiedzieć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 16:33

plemnik.gif
    20121110570117.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ