X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne czy test moze sie mylic?
Odpowiedz

czy test moze sie mylic?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy testy daja 100 procent pewnosci czy czasem w jakis sytuacjach ciaza moze byc a test moze wyjsc negatywny . I kiedt najlepiej zrobic test?ja 15go powinnam dostac @ jednak 2 dni przed dostalam malutkich plamien ale tylko rano 2 dni temu zrobulam test i negatywny wynik

• Est Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do laboratorium i zrób beta hcg, wtedy będziesz wiedziała.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesteety nie mam mozliwosci bo w Anglii nie robia takich badan .

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już masa dziewczyn pisała na forum ze są z Anglii i robią -znajdź albo i będziesz wiedziała. My możemy sobie tutaj Ciebie pocieszać że się mylą, a z krwi wyjdzie negatyw.

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz 2 dzieci wiec nie koniecznie oczekuje kolejnego. No tak Anglia niestety nir jest mala sa miasta i miasteczka w moim obrebie niesttety tego nie robia . Tymbardziej ze noe ma tu nawet badan gibekologicznych ani w ciazy ani po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ