X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne czy test moze sie mylic?
Odpowiedz

czy test moze sie mylic?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy testy daja 100 procent pewnosci czy czasem w jakis sytuacjach ciaza moze byc a test moze wyjsc negatywny . I kiedt najlepiej zrobic test?ja 15go powinnam dostac @ jednak 2 dni przed dostalam malutkich plamien ale tylko rano 2 dni temu zrobulam test i negatywny wynik

• Est Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do laboratorium i zrób beta hcg, wtedy będziesz wiedziała.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesteety nie mam mozliwosci bo w Anglii nie robia takich badan .

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już masa dziewczyn pisała na forum ze są z Anglii i robią -znajdź albo i będziesz wiedziała. My możemy sobie tutaj Ciebie pocieszać że się mylą, a z krwi wyjdzie negatyw.

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz 2 dzieci wiec nie koniecznie oczekuje kolejnego. No tak Anglia niestety nir jest mala sa miasta i miasteczka w moim obrebie niesttety tego nie robia . Tymbardziej ze noe ma tu nawet badan gibekologicznych ani w ciazy ani po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ