X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne czy test moze sie mylic?
Odpowiedz

czy test moze sie mylic?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy testy daja 100 procent pewnosci czy czasem w jakis sytuacjach ciaza moze byc a test moze wyjsc negatywny . I kiedt najlepiej zrobic test?ja 15go powinnam dostac @ jednak 2 dni przed dostalam malutkich plamien ale tylko rano 2 dni temu zrobulam test i negatywny wynik

• Est Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do laboratorium i zrób beta hcg, wtedy będziesz wiedziała.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesteety nie mam mozliwosci bo w Anglii nie robia takich badan .

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już masa dziewczyn pisała na forum ze są z Anglii i robią -znajdź albo i będziesz wiedziała. My możemy sobie tutaj Ciebie pocieszać że się mylą, a z krwi wyjdzie negatyw.

• martusia85 Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz 2 dzieci wiec nie koniecznie oczekuje kolejnego. No tak Anglia niestety nir jest mala sa miasta i miasteczka w moim obrebie niesttety tego nie robia . Tymbardziej ze noe ma tu nawet badan gibekologicznych ani w ciazy ani po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ