X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to ciąża?
Odpowiedz

Czy to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Leira Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takich grup na tym forum jest duzo. Sprawdz zanim dodasz kolejna.

Soki lubi tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! pomocy! czuje się trochę jak typowa matka wariatka choć dzieci jeszcze nie mam :D Kochaliśmy się z mężem w okolicach owulacji 2 razy i zastanawiam się czy nam się udało. Dziś jest 2 dzień przed okresem, robiłam o 6 rano test strumieniowy bo nie mogłam wytrzymać i nic.... brzuch boli mnie mniej więcej jak na okres, tyle że bardziej jajniki mi dokuczają, piersi bolą względnie bez szału, jestem raczej zmęczona i mam odpały rozdrażnienia... wieczorkiem zgaga i temp 36,9 - 37,3 od kilku dni. Co o tym myślicie, będzie KTOŚ z tego ;) ? martwi mnie ten test negatywny.... miał ktoś coś podobnego ??

Pozdrawiam ciepło! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:

Przepraszam, ale nie umiem się tu odnaleźć, pierwszy raz jestem w takim miejscu.

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi negatywny test wychodził do 10 dnia po terminie miesiączki.
    Idź na betę - to jest najpewniejsze w tak wczesnych stadiach. ;)
    Trzymam kciuki, powodzenia

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Mi negatywny test wychodził do 10 dnia po terminie miesiączki.
    Idź na betę - to jest najpewniejsze w tak wczesnych stadiach. ;)
    Trzymam kciuki, powodzenia

Dziękuję Ci kochana za odpowiedź, pójdę ale najpierw poczekam do weekendu czy będzie okres czy nie, bo w piątek powinien teoretycznie być....

• zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:

Dokładnie tak jak Leira pisze.
    Poza tym to nie temat na staraczki- ovufriend ?

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli komuś nie chce się odpisywać przecież nie musi...chciałam porady od osób którym się udało i znalazłam to forum w nadziei, że ŻYCZLIWE mamy wyrażą swoją opinię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na inne forum, dzięki za pokierowanie. buźka!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ