X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to ciaza pomocy?
Odpowiedz

Czy to ciaza pomocy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elaaaa Nowa

Wysłany: 1 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam pytanie. Dzis mam termin miesiaczki. Zrobilam juz 5 testow i kazdy wychodzi pozytywnie tak mi sie przynajmniej wydaje. Kreski sa 2 ale ta druga jeat bladziutka.
    Dodam ze 3 miesice temu gin powiedzial mi ze mam torbiela na jajniku ale ze powinien sie wchlonac. Poszlam do drugiego gin i pow ze to nie torbiel. Wiec nie wiem czy go mam czy nie. Slyszalam ze obevnosc torbieli moze wplywac na wynik testu. Czy ye 5 testow z dwoma kreskami to moze byc ciaza ? Podpowiedzvie plis

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób Betę i będziesz wiedziała. Nic innego nie da stuprocentowej pewności, chociaż prawdopodobnie jesteś w ciązy skoro aż 5 testów wyszło pozytywnie

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Elaaaa Nowa

Wysłany: 1 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Na kazdym jest kreska blada ale jest. Dzis natomiast jest ciemna. Bardzo bym chciala byc w ciazy dlatego tak sie niecierpliwie. Na bete pojde w poniedzialek.

• Elaaaa Nowa

Wysłany: 1 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak myslisz gdybym miala tego torbiela to te testy tez wychodzilyby pozytywnie?

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak być niestety

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ