X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to jawa czy to sen... :)
Odpowiedz

Czy to jawa czy to sen... :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiajcie kochane:)
    Postanowiłam się podzielić z wami nowym zjawiskiem, które zachodzi u mnie w organizmie. Wiem, że mogą być to tylko moje przypuszczenia i domsły i tak naprawdę wszystkiego dowiem sie dopiero w najbliższym terminie @. Nie planowałam tego wiec jeśli bede w ciąży bedzie to dosyć miłe zaskoczenie. Dziś zauważyłam na swojej pościeli kropelki jasnej krwi. Okres dopiero za tydzien ale od jakiś kilku dni sie dziwnie czuje.. wczoraj znajoma namówiła mnie na test choć ja nie byłan za bardzo do tego przekonana bo wydawało mi sie ze jest stanowczo za wcześnie. Test negatywny. No ale dziś ta krew..i to siku..hmm czuje sie też jakoś inaczej..czy to możliwe :) POzdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ