X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to jawa czy to sen... :)
Odpowiedz

Czy to jawa czy to sen... :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiajcie kochane:)
    Postanowiłam się podzielić z wami nowym zjawiskiem, które zachodzi u mnie w organizmie. Wiem, że mogą być to tylko moje przypuszczenia i domsły i tak naprawdę wszystkiego dowiem sie dopiero w najbliższym terminie @. Nie planowałam tego wiec jeśli bede w ciąży bedzie to dosyć miłe zaskoczenie. Dziś zauważyłam na swojej pościeli kropelki jasnej krwi. Okres dopiero za tydzien ale od jakiś kilku dni sie dziwnie czuje.. wczoraj znajoma namówiła mnie na test choć ja nie byłan za bardzo do tego przekonana bo wydawało mi sie ze jest stanowczo za wcześnie. Test negatywny. No ale dziś ta krew..i to siku..hmm czuje sie też jakoś inaczej..czy to możliwe :) POzdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ