X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to jawa czy to sen... :)
Odpowiedz

Czy to jawa czy to sen... :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiajcie kochane:)
    Postanowiłam się podzielić z wami nowym zjawiskiem, które zachodzi u mnie w organizmie. Wiem, że mogą być to tylko moje przypuszczenia i domsły i tak naprawdę wszystkiego dowiem sie dopiero w najbliższym terminie @. Nie planowałam tego wiec jeśli bede w ciąży bedzie to dosyć miłe zaskoczenie. Dziś zauważyłam na swojej pościeli kropelki jasnej krwi. Okres dopiero za tydzien ale od jakiś kilku dni sie dziwnie czuje.. wczoraj znajoma namówiła mnie na test choć ja nie byłan za bardzo do tego przekonana bo wydawało mi sie ze jest stanowczo za wcześnie. Test negatywny. No ale dziś ta krew..i to siku..hmm czuje sie też jakoś inaczej..czy to możliwe :) POzdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ