Darmowe USG 4D Warszawa 21-22.06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloki-koki wrote:a od którego tygodnia jest sens robic USG 4D?, bo ja jestem w 9 tyg i zastanawiam sie czy wogóle jest szansa zeby zrobić przez brzuch USG, narazie mialam tylko przez pochwowo w 6 tyg
Na tych warsztatach USG 4D jest wykonywane od 26tc, zwykłe (przez powłoki brzuszne) od 11 tc, a dopochwowego to napewno nie robią, jeżeli o to chodzi -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja byłam na takiej akcji w maju we Wrocławiu. U nas było napisane, że zapisy od 12 ale ja przyszłam o 10 i było już kilka czekających ciężarówek. Kolejne przychodziły, siadały i pytały kto ostatni. Koło 11 stworzyłyśmy nieoficjalną listę na którą się wszystkie według kolejki wpisałyśmy bo zaczęło się robić zamieszanie. Do godziny 12 było nas już ponad 30. Chwilę przed 12 ustawiłyśmy się w kolejkę według listy i nie pozwalałyśmy się nikomu kto później przyszedł przed nas wcisnąć a Panie w punkcie informacyjnym zaczęły nas zapisywać oficjalnie. Ponieważ zainteresowanie jest spore to USG 4D robili max do 32-33 tc. Dziewczyny we wczesnych ciążach też się nie łapały na 4D i wysyłali je na 2D. Niestety nie pamiętam od którego tygodnia zapisywali na 4D, na pewno 1 trymestr się nie łapał. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam
-
nick nieaktualny
-