X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dieta pudełkowa odchudzająca
Odpowiedz

Dieta pudełkowa odchudzająca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karpatia Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2021, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś korzystał z diety pudełkowej odchudzającej? Czy mozna zobaczyć szybko rezultaty?

• zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efekty są
    Ja na takiej schudłam 12 kg (plus wiadomo ćwiczenia). Wg mnie była dobrze zbilansowana. Badania mialam wszystkie idealne. Korzystałam z fitness catering (bo czesto mają fajne promocje i jest taniej).
    Smakowo super jest maczfit, tylko już drożej (plus dla nich za to, że w przeciwieństwie do fitness catering, maja rozpisane kalorie na poszczególnych posiłkach).
    Niestety teraz, rok później, wszystko przytyłam z naddatkiem, bo ale, pomijając ten aspekt, ja bylam bardzo zadowolona z efektów. No i rewelacyjnie się czulam na takiej diecie. Jeśli mam polecić konkretna to świetna jest dieta pudełkowa odchudzająca od Suvibox.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2021, 08:30

• Nicka Znajoma

Wysłany: 29 marca 2022, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że można dużo schudnąć tylko trzeba zadbać o odpowiedni deficyt na takiej diecie

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 września 2022, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie istnieją żadne cudowne tabletki
    Jedyne czym możesz wspomóc deficyt kaloryczny i ruch, to duże ilości wody i mieszkanki ziół typu Loremvit przyspieszające wypróżnianie.

U mnie zioła te dodatkowo zmniejszyły łaknienie, nie miałam takiej duzej ochoty na podjadanie jak wczesniej:
    https://loremvit.pl/produkt/odchudzanie/

Jest możliwość zamówienia ich w sieci.
    loremvit-odchudzanie.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 11:38

• sawak Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak, aczkolwiek obecnie czuję się o wiele lepiej. Pomogło wprowadzenie kilku zmian, mianowicie
    wieksza aktywność fizyczna, codzienne spacery
    zmniejszenie stresujących sytuacji
    Dieta pudełkowa też może być dobrym rozwiązaniem jeśli nie masz czasu na gotowanie codziennie:

Wiadomo, ze troche kosztuje ale przeciez na produkty do gotowania tez musisz wydać i często wcale nie mniej niż na taka dietę.
    Zerknij sobie do nich:
    https://hfood.pl/dieta-wege-low-fodmap
    Działają w wielu miastach oraz mają wiele rodzajów diet.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2023, 08:50

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ