Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
Odpowiedz

🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾

Oceń ten wątek:
  • Beezi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, Bubu, ja się orientowałam w temacie, bo mieliśmy dość poważny problem z Bąblem. Dwulatek (a Franio to już w ogóle) jest zdecydowanie za mały na diagnozę zaburzeń SI i pełną terapię, chociaż w wielu miejscach chcieli mi to wciskać. W końcu znalazłam miejsce z polecenia, byliśmy na jednej wizycie - konsultacji, robiliśmy w domu rzeczy zgodnie z zaleceniami i już jest okej.

Siesiepy, to taki etap, że życie pochłaniają drzemki, mleko, usypianie i kupy. Nie zapomnę jak bywały dni, że Babel spędzał na rękach po 8h dziennie, usypialam godzinę-poltorej przemęczone dziecko, żeby spał 30 minut. Minie szybciej niż myślisz, chociaż wiem, że dni są takie same i wloką się jak Moda na sukces. 🫂 Nasza woda i prąd utknęły najpierw na etapie wykonawstwa, potem na etapie sąsiadów, teraz na etapie zgód z miasta. 🫠

Sandra, o rety, jaka Marianka jest już duża 😍🔥 Wspaniałego ostatniego miesiąca z niemowlakiem 😘

KarolinaAnastazja, a leki? Ja żyłam tylko dzięki Xonvei i Bonjeście 🫠

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo

Choroba Gravesa-Basedowa

2cs ?

preg.png
‹‹ 87 88 89 90 91
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ