Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dobre bidony na wodę
Odpowiedz

Dobre bidony na wodę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 12 września 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam bidonów na zimne napoje, które można myć w zmywarce i nie śmierdzą plastikiem. Bez rurki, szczelne. Wszystkie, które do tej pory mieliśmy mają nieakceptowalny dla mnie zapach...

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie tylko Contigo - dla mnie inne nie wchodzą w grę, z powodu zapachu tworzywa. Wiem co czujesz, sama przetestowałam wiele modeli dopóki nie natrafiłam na Contigo, przy nim zostanę na dłużej.

Nie wiem tyolko czy dostaniesz w sklepach stacjonarnych, sama zamawiałam przez internet:
    https://kubekcontigo.pl/pol_m_Butelki-na-wode-1886.html

Zresztą zobacz sobie promocje na ich stronie na bidony i kubki termiczne.
    pol_il_Butelka-Contigo-Ashland-720ml-Citron-White-29575_5.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 10:45

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ