X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dobre bidony na wodę
Odpowiedz

Dobre bidony na wodę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 12 września 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam bidonów na zimne napoje, które można myć w zmywarce i nie śmierdzą plastikiem. Bez rurki, szczelne. Wszystkie, które do tej pory mieliśmy mają nieakceptowalny dla mnie zapach...

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie tylko Contigo - dla mnie inne nie wchodzą w grę, z powodu zapachu tworzywa. Wiem co czujesz, sama przetestowałam wiele modeli dopóki nie natrafiłam na Contigo, przy nim zostanę na dłużej.

Nie wiem tyolko czy dostaniesz w sklepach stacjonarnych, sama zamawiałam przez internet:
    https://kubekcontigo.pl/pol_m_Butelki-na-wode-1886.html

Zresztą zobacz sobie promocje na ich stronie na bidony i kubki termiczne.
    pol_il_Butelka-Contigo-Ashland-720ml-Citron-White-29575_5.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 10:45

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ