X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dobre bidony na wodę
Odpowiedz

Dobre bidony na wodę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 12 września 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam bidonów na zimne napoje, które można myć w zmywarce i nie śmierdzą plastikiem. Bez rurki, szczelne. Wszystkie, które do tej pory mieliśmy mają nieakceptowalny dla mnie zapach...

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie tylko Contigo - dla mnie inne nie wchodzą w grę, z powodu zapachu tworzywa. Wiem co czujesz, sama przetestowałam wiele modeli dopóki nie natrafiłam na Contigo, przy nim zostanę na dłużej.

Nie wiem tyolko czy dostaniesz w sklepach stacjonarnych, sama zamawiałam przez internet:
    https://kubekcontigo.pl/pol_m_Butelki-na-wode-1886.html

Zresztą zobacz sobie promocje na ich stronie na bidony i kubki termiczne.
    pol_il_Butelka-Contigo-Ashland-720ml-Citron-White-29575_5.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 10:45

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ